03/01/23

Boss is uitverkocht!

Goed nieuws voor de kopers van Boss, want het woonproject in Capelle aan den IJssel is uitverkocht! Dat betekent dat alle nieuwe buren bekend zijn en er binnenkort een levendige buurtje ontstaat aan de Capelseweg. De mix van rijwoningen, tweekappers, appartementen en een heuse villa voegt veel diversiteit toe in woningen en bewoners.

07/11/22

Mijlpaal: goednieuwsbrief verstuurd!

Dat betekent dat de sloopwerkzaamheden en het bouwrijp maken op de locatie starten in het eerste kwartaal 2023. Op dit moment is dan ook de prognose dat in het tweede kwartaal van 2023 de bouw van BOSS officieel start met de aanvang van de funderingswerkzaamheden.

Dus als je zeker wilt zijn van een nieuwbouwwoning in deze tijd, dan zit je goed bij BOSS!

27/06/22

Inschrijving reservelijst nu geopend!

Wil jij wonen in een van de 38 nieuwbouw woningen in Boss? Grijp dan nu je kans, want we hebben zojuist de inschrijving voor de reservelijst geopend!

Inschrijven reservelijst
29/04/22

Verkoopdocumenten online

Ze zijn beschikbaar! De verkoopdocumenten vind je in de rechterkolom. Nu kun je op je gemak bijvoorbeeld de technische omschrijving lezen en de opties bekijken. Als je ze aanklikt, dan openen ze in een nieuw browservenster. Van daaruit kun je ze naar jouw computer downloaden.

Downloads
15/04/22

Inschrijving gestart!

Alle prijzen zijn bekend en de inschrijving is op 15 april om 10.00 uur gestart!

We hebben keuze uit in totaal 38 woningen. In de woningzoeker kun je kijken welke woning je leuk vindt. Daarvan zijn er 16 in de vier blokken met rijwoningen. Deze liggen het dichtst bij het bos. Wil je iets meer ruimte om je heen, dan kies je voor een van vier halfvrijstaande woningen. Voor gemak en een prachtig uitzicht ga je voor een van de 17 appartementen. Tot slot is er aan de mooie Bermwegkant een ruime, vrijstaande villa beschikbaar met eigen oprit. Hier hoeft je nooit meer weg!

Op de commerciële plattegronden kun je de indelingen van de woningen zien, alsook de opties zoals de badkamer, zolderindeling, keuken, etc. De definitieve verkoopdocumenten worden momenteel gereed gemaakt en volgen nog. Wij informeren je zodra deze op de website staan.

Inschrijven
14/03/22

Nieuwe straat in Boss: Schinkelsveen

Leuk nieuws in Boss, want de straatnamencommissie is bij elkaar geweest. Zij heeft een naam gekozen voor de ontsluitingsweg in de nieuwe woonbuurt: Schinkelsveen!

Schinkelsveen is een historische naam: “Door het eeuwenlang afgraven en baggeren van veen ontstonden ten noorden van Capelle aan den IJssel de Kleine plassen van Schieland. Midden in dat uitgestrekte plassengebied lag aan de Achterweg, rond de T-kruising met de Schinkeldijk, het Capelse buurtschap Schinkelsveen. De polderwerkers en de door het nieuwe land aangetrokken boeren en tuinders maakten van De Schinkel een dorp met een eigen karakter.”

01/03/22

De architect legt uit

Boss is ontworpen door het Rotterdamse architectenbureau AAAN. Oprichter en eigenaar Rik de Ruiter vertelt hoe hij Boss ziet:

“We wilden een woonbuurt creëren met een sterke, eigen identiteit. Die eigenheid komt ook terug in de krachtige naam Boss, die natuurlijk ook refereert aan het naastgelegen Schollebos.

Dit bos gaf ook de inspiratie voor de opbouw van de woningen, namelijk één laag met een kap. Dit geeft een landelijke uitstraling. Ondanks de grote variëteit in woningtypologieën, zie je dat ze allemaal familie van elkaar zijn door de eigenwijze kappen. Het zijn traditionele bouwvormen die goed in de omgeving passen, maar voorzien van een moderne signatuur. Dat zie je ook terug in de herkenbare materialen als baksteen en dakpannen. Dit creëert een warme, huiselijke sfeer. De strakke, moderne details geven het toch een eigentijds karakter.

Voor de opvallende plek aan het kruispunt zochten we een markante verschijningvorm. Het kloeke appartementencomplex met zijn stoere rastergevel en rijke metselwerkdetails past perfect in dat beeld. Het gebruik van hoge ramen van vloer tot plafond zorgen er daarbij voor dat de woningen licht en ruimtelijk aanvoelen.

De pergola boven de parkeerplaatsen is bijna een kunstwerk geworden, dat groen gaat dichtgroeien. De verdere aandacht voor groen en de rijke materialisering van het omliggende terrein maken het een hele fijne, verwelkomende buurt om in thuis te komen.”

Website architect
28/02/22

Van Herk: jouw makelaar voor Boss

Voor Boss hebben we gekozen voor een lokale makelaar. Iemand die Boss net zo’n warm hart toedraagt als wij. Dan zit je goed bij Van Herk Nieuwbouw Makelaardij, die bovendien al vier jaar gekozen is als Woonmakelaar van het Jaar. Als NVM-makelaar zijn ze al 50 jaar een begrip in Capelle aan den IJssel en omstreken. Je stapt zo bij ze binnen in het kantoor aan de Fluiterlaan 421.

Website makelaar
naar boven