Rust, ruimte en vrijheid. Dat is wonen aan het bos.

Woningzoeker

Groene toplocatie.

Boss fase 2 bevindt zich op een prachtige locatie, aan de rand van het groene Schollebos en net buiten de drukte van het centrum. U zit rustig in het groen, maar wél met supermarkten, restaurants en golfbanen om de hoek.

Boss ligt logistiek gezien bijzonder gunstig: De Capelseweg vormt de entree tot Capelle aan den IJssel en zorgt ervoor dat u binnen 5 minuten met de auto op de A20 bent. Vanaf daar rijdt u zo naar Rotterdam en Den Haag of naar Gouda en Utrecht.

Ook openbare vervoersopties zijn goed geregeld. Het busstation bevindt zich om de hoek van Boss. Hiervandaan vertrekt iedere paar minuten een bus naar Alexandrium in Rotterdam, Capelsebrug en Oostgaarde. Binnen 7 minuten brengt de bus u bij hét metrostation in het centrum van Capelle aan den IJssel: De Terp.

Naast de deur.

Het Schollebos.

U loopt zo het rustgevende Schollebos in met uitgestrekte wandel- en fietspaden. Met warm weer is het bos de ideale plek voor een schaduwrijke wandeling of picknick aan een van de waterpartijen.

Hole in one.

U heeft keuze uit meerdere golfbanen naast de deur. Een daarvan is Hitland, een 18-holesbaan waar u op ruime fairways speelt die onderbroken en geflankeerd worden door heel veel waterpartijen. Bij de golfbaan vindt u bovendien een vestiging van winkelketen Golfplaza, zodat u goed uitgerust de baan in kan.

Modern Winkelcentrum.

Op 5 minuten fietsen zit het geheel vernieuwde winkelcentrum De Koperwiek: Een modern en groot winkelcentrum met een breed scala aan winkels. U kunt er goed shoppen, maar ook de dagelijkse verse boodschappen halen.

U vindt hier een grote Albert Heijn en een Jumbo, maar ook een verse bakker en kaashoeve. Qua retail zijn er sfeervolle nieuwe winkels van onder andere Action, Blokker en Rituals.

Design Woonmall.

In Woonmall Alexandrium vindt u meer dan 50 woondesign winkels. Keuze genoeg dus om uw nieuwe woning smaakvol in te richten. U rijdt er bovendien in 5 minuten naartoe.

naar boven