Wonen aan de bosrand. Dat is BOSS.

Woningzoeker

Toplocatie.

Boss bevindt zich op een prachtige locatie, aan de rand van het Schollebos en net buiten de drukte van het centrum. Om de hoek zitten sportverenigingen, supermarkten en horecagelegenheden.

Boss ligt logistiek gezien bijzonder gunstig. Er zijn veel ontsluitingsmogelijkheden. De Capelseweg waar Boss aan ligt vormt de entree tot Capelle aan den IJssel en zorgt ervoor dat je binnen 5 minuten met de auto op de A20 bent. Vanaf daar rijd je in nog geen kwartier naar hartje centrum van Rotterdam.

Ook openbaar vervoer is goed geregeld. Het busstation bevindt zich om de hoek van Boss. Hiervandaan vertrekt iedere paar minuten een bus naar Alexandrium in Rotterdam, Capelsebrug en Oostgaarde. Binnen 7 minuten brengt de bus je bij hét metrostation in het centrum van Capelle aan den IJssel: De Terp.

Naast de deur.

Het Schollebos.

Je loopt zo het rustgevende Schollebos in met uitgestrekte wandel- en fietspaden. Met warm weer is het bos de ideale plek voor een schaduwrijke wandeling of picknick aan een van de waterpartijen.

Speeltuin Ravottia.

Ravottia ligt midden in het Schollebos en is een speels opgezette speeltuin waar je vies mag worden. Kabelbanen tussen de bomen door of over het water. Glijbaan van een heuvel. Een waterpomp. Met een vlot overvaren… Ernaast is een gezellig pannenkoekenhuis met terras waar je na het spelen lekker kunt lunchen of een kopje koffie kan drinken.

Winkelcentrum Koperwiek.

Op 5 minuten fietsen zit het geheel vernieuwde winkelcentrum De Koperwiek: Een modern en groot winkelcentrum met een breed scala aan winkels. Je kunt er goed shoppen, maar ook je dagelijkse verse boodschappen halen.

Je vindt hier een grote Albert Heijn en Jumbo. Ook H&M, Hunkemoller en Rituals hebben mooie filialen in dit sfeervolle winkelcentrum.

Woonmall Alexandrium.

Al 25 jaar is Woonmall Alexandrium het woonwinkelcentrum van de Randstad. Makkelijk bereikbaar en er is altijd wel iets op het terrein van woonbeleving te vinden en te ontdekken. Met maar liefst 55 woonwinkels!

naar boven